Over ons/

Human first in ons denken en doen

theFactor.e

Since 1995

Empathize, Harmonize & Nurture

We ontwikkelen al meer dan 25 jaar digitale toepassingen die een verschil maken. Voor mensen. Voor eindgebruikers én de mensen in je organisatie. Technologie biedt daarbij ongekende mogelijkheden. Maar mensen maken én bepalen uiteindelijk het succes.

 • Human first/

  Empathize

  Daarom verdiepen we ons in mensen. Elke dag. In je bezoekers, of het nu patiënten, studenten of klanten zijn. Omdat wij willen voelen wat zij voelen. Zodat we ze in het hart kunnen raken. We verdiepen ons ook in je collega’s. Zo ontdekken wij hoe we ze kunnen helpen om mee te groeien met jullie ambities voor morgen.

 • Human first/

  Harmonize

  Succesvolle digitale relaties ontwikkelen is complex. Vanuit je doelstelling, mensen, technologieën en data zo met elkaar verbinden dat écht meerwaarde ontstaat . . . dat is een fikse uitdaging. Wij zijn tevreden als we, samen met jou, die complexiteit terugbrengen tot een concreet stappenplan dat logisch, haalbaar en uitvoerbaar is.

 • Human first/

  Nurture

  Wij houden van ons werk. Wij koesteren de tevredenheid van ‘onze’ gebruikers, de gedeelde ambities met opdrachtgevers, de kansen die nieuwe technologie biedt, inzet van data die in dienst staat van de mens. En niet te vergeten een goede samenwerking met elkaar als collega’s. Dat gaat allemaal niet vanzelf. We geven graag liefde, tijd en aandacht. Want zo maken wij het verschil.

Services/

Wat wij voor jullie kunnen betekenen

theFactor.e

Up next