Expertise/

Mensen en teams

We zetten onze kennis en expertise graag in buiten de muren van theFactor.e. We zijn daarin behoorlijk flexibel, zolang we maar wel het gevoel hebben dat we goed bijdragen in een team en we samen de juiste waarde kunnen leveren.

Samen waarde toevoegen

 • Gedeelde mindset en open samenwerking

  Naast een drive en inzet vanuit onze inhoudelijke expertises en skills, hechten we veel waarde aan een gedeelde mindset en een open samenwerking. We zijn altijd nieuwsgierig, maken graag verbinding, willen een gedeelde ambitie met jou en je collega’s voelen en we vinden het een must om elkaar vrij te challengen op zowel de inhoud als het proces. Het beste resultaat is tenslotte een gevolg van de beste samenwerking.

  Vanuit deze benadering zijn één of meerdere collega’s inzetbaar in teamverband of zijn individuele collega’s ‘los’ inzetbaar als specialist of adviseur.

 • Samenwerkingsvormen

  Samenwerking is wat ons betreft altijd maatwerk, waarin we op basis van je vraag en context de beste samenwerking vaststellen en vervolgens zorgen dat de onboarding goed geregeld is. Om je een idee te geven van wat mogelijk is vind je hier wat voorbeelden. 

  • Stel je moet opschalen en hebt een deeltaak uit te voeren die je niet vlot met bestaande teams kunt invullen. Door snel een team vanuit theFactor.e in te zetten heb je de garantie dat ze goed op elkaar zijn ingespeeld en zelfsturend en snel aan de slag kunnen.
  • Je hebt een operationeel team maar je mist daarbinnen expertises die eigenlijk wel nodig zijn of je zoekt een extern adviseur om het team op onderdelen te ondersteunen, aan te vullen of te begeleiden. Denk hierbij aan expertises zoals UX research, strategie, Lead UX, content-creatie, technische consultancy, architectuur, digital marketing, agile ondersteuning via scrum masters, coaches en project- en programmamanagers.
  • Je moet binnen een team tijdelijk opschalen en hebt extra developers en of UX-ers nodig om de deadlines te halen.

Volgende Expertise/

Online Marketing

Up next