Expertise/

Online Marketing

In de wondere wereld van online marketing lijken de mogelijkheden eindeloos. Social media, display advertising, Search Engine Optimization (SEO), Google Ads, e-mailmarketing... Wed je op één paard? Of meng je de kracht van deze online marketingdiensten tot de perfecte mix? Iedere markt is anders en dat vraagt om maatwerk.

 • Maar wat past het beste bij jouw organisatie en doelstellingen? Dat zoeken onze specialisten voor je uit. Als online marketingafdeling denken we mee; van strategie tot techniek. Daarna optimaliseren we jouw website of webshop en tillen we het geheel naar een hoger niveau, zodat jij jouw doelen behaalt.

Wat onze specialisten voor je doen

 • Hieronder een greep uit wat we voor je kunnen betekenen. We snappen heel goed dat het lang niet altijd even makkelijk is om het overzicht te behouden van wat je allemaal wanneer nodig hebt. We gaan daarom graag met je in gesprek om te kijken waar jouw uitdagingen en doelen liggen. Wij helpen je graag bij het hele proces. Vanaf de inrichting van de techniek tot optimalisatie.

  Ben je op zoek naar iemand die er voor zorgt dat de juiste data verzameld wordt en je geïnformeerd de juiste keuzes kunt maken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen alles uit handen nemen, of een gedeelte waar je zelf de capaciteit niet voor hebt. Onze specialisten denken graag met je mee.

 • Analytics

  Google Analytics heeft geen geheimen voor ons. Hoe vaak wordt je site bezocht, waar haken bezoekers af, hoeveel tijd besteden ze op je pagina en werkt je campagne. Een greep uit zaken die wij meetbaar kunnen maken. Als je investeert wil je natuurlijk graag weten wat het oplevert. We bieden een standaardpakket aan waar deze belangrijkste punten inzichtelijk worden, maar uiteraard kunnen wij ook met jullie meedenken voor specifieke doelen.

 • Doelensessie

  Wat is het doel achter je website? Wat wil jij, of je organisatie bereiken? Wat willen bezoekers op je website doen? Gezamenlijk achterhalen we welke rol de website binnen jouw organisatie vervult, hoe we dit meetbaar kunnen maken en hoe we er op kunnen sturen. Vaak krijg je als afdeling doelstellingen mee, maar worden deze ook behaald? Waar kun je nog scherper zijn? Met behulp van een doelensessie verkrijgen we waardevolle input om jouw doelen te visualiseren in een overzichtelijk dashboard.

 • Online dashboarding

  Door gebruik te maken van strak ingerichte rapportages blijven stakeholders binnen jouw organisatie goed op de hoogte van de performance van online kanalen en is het mogelijk om snel en data-gedreven bij te sturen waar nodig. De juiste dashboarding is volledig geautomatiseerd en bevat real-time gegevens. Door gebruik te maken van dergelijke rapportage betrek je de business en vindt de discussie steeds meer plaats op basis data en steeds minder op basis van onderbuikgevoel. Je kunt gericht sturen op vooraf gestelde doelen. Zijn we op de juiste manier bezig en maken we optimaal gebruik van ons budget?

 • Site migratie

  Je hebt hard gewerkt aan een nieuwe website, of je bedrijf was toe aan een redesign. Maar je wil de SEO waarde van je website natuurlijk niet verliezen. Daar heb je lange tijd hard aan gewerkt! Geen zorgen wij regelen het. We begeleiden en ondersteunen dit gehele traject zodat er geen waarde verloren gaat en je nieuwe design of website direct goed vindbaar is op alle zoekmachines. We kunnen ook direct meetbaar maken of alles goed staat op je nieuwe website en of er nog ruimte is voor verbetering. Cliché maar wel waar: meten is weten!

 • Content is key

  Goed gevonden worden in Google heeft geen enkele zin als de content je bezoekers niet aanspreekt. Tegenwoordig is het gedrag van bezoekers namelijk de belangrijkste bepalende factor voor SEO en een goede indexering. Hierin kunnen wij ook helpen, we hebben specialisten op het gebied van contentoptimalisatie en gebruikersonderzoek. Welke informatiebehoefte heeft je bezoeker, wat wil je dat ze doen op je website en gebeurt dit ook? Klopt de content bij je doelgroep? Alles heeft met elkaar te maken en onze specialisten denken graag met je mee. Wil je meer weten over alle soorten gebruikersonderzoek die wij voor je kunnen uitvoeren. Hier lees je er alles over.

 • Maatwerk trainingen

  Natuurlijk is het prettig dat wij allerlei zaken voor je uit kunnen zoeken, maar wellicht wil je ook graag zelf aan de slag met je data of de techniek erachter. Ook daarin helpen wij je graag verder!

  Het is mogelijk om bij ons een hele gerichte training te volgen op bijvoorbeeld het gebied van Analytics, advertising of andere online marketing gerelateerde zaken. In een eerste intake overleggen we wat er voor jou / jullie relevant is en dit zetten we om in een op maat gemaakte training waarin we de aansluiting bij jouw organisatie zoeken. Zo kan je gemakkelijk helemaal zelf aan de slag!

Volgende Expertise/

Experience design

Up next