Expertise/

Smart development & integrations

De digitale wereld ontwikkelt zich snel. Goed meeliften met de kansen is vooral een kwestie van de juiste timing en de juiste technische keuzes maken. Door continu te focussen op nieuwe technische ontwikkelingen zijn we in staat om schaalbare en toekomstbestendige oplossingen te ontwikkelen.

Smart development & integrations

 • Software ontwikkeling is complex

  De toenemende vraag en druk op IT in het digitalisatieproces zorgt voor meer complexiteit. Hybride IT landschappen waar alles met alles kan praten. Voor organisaties die van orgine een sterke achtergrond hebben in beheer is dat een flinke uitdaging. We ondersteunen je in dat geval met een scherpe,. toekomstgerichte analyse. Zo veranderen we ‘complexiteit’ samen met jou en je collega’s in een onderbouwde, toekomstbestendige en uitvoerbare technische roadmap.

 • Cloud native solutions

  Primair richten wij ons op de talen Java en .NET maar we spreken deze wel met een dialect. Dit dialect heet cloud native. Cloud native maakt ontwikkelteams flexibel en wendbaar. Wij zetten het cloud model optimaal in en dat heeft de volgende voordelen:

  • We voegen nieuwe functionaliteiten vaker en sneller toe zodat deze direct waarde genereren
  • We zijn schaalbaar op juist die momenten die er toe doen 
  • We ontwikkelen systemen die altijd online zijn ongeacht een storing waar dan ook binnen de omgeving
  • We besparen initieel hoge kosten omdat je pas meer gaat betalen als ook jouw succes groeit
 • Integrations

  Jouw klanten en medewerkers zijn pas geholpen wanneer zij snel toegang hebben tot juist die informatie die voor hen van belang is. De noodzaak om systemen en databronnen te integreren is nog nooit zo groot geweest. En met een steeds complexer wordend IT landschap zijn een sterke integratie strategie en governance daarom van cruciaal belang.

  We herkennen deze uitdaging in het integreren van systemen en bedrijfsprocessen. Losse koppelingen tussen systemen werken voor de korte termijn maar werken niet voor de langere termijn in het complexer wordende multi-cloud of hybride-cloud landschap van vandaag. In dat landschap worden projecten aangevlogen met een API-first aanpak en zijn API Management, iPaaS en Event gedreven platformen belangrijke schakels. We gaan voor software die snel en stabiel naar productie gaat.

  Onze specialisten hebben een hoog kennisniveau en communiceren helder met je stakeholders in je organisatie. 

  • We hebben jarenlange ervaring op de Java, Microsoft en diverse front-end stacks,
  • AWS en Azure hebben voor ons geen geheimen,
  • We zijn gecertificeerd implementatie partner voor Sitecore, Umbraco en Bloomreach en leveren naast de technische implementatie, alle ondersteuning om het beste uit deze platformen te halen,
  • We hanteren een continu groeiende set van bewezen SaaS en PaaS diensten die we graag inzetten en integreren binnen jouw platform om snel waarde te creëren.

Human first benadering

 • Wij onderscheiden ons in een persoonlijke benadering waarin we snel kunnen schakelen. Bij ons zit je niet vast aan dwingende methodieken of processen. We hebben uiteraard onze bewezen routines en criteria, maar we focussen vanuit onze Human First benadering op de context en wensen van je organisatie en je collega’s.

  Of het nu gaat om een nieuw concept voor een mobile app, de migratie van bedrijfskritische software, een intelligent platform, een nieuwe webomgeving of gewoon een team van specialisten die snel up to speed moet zijn.

  Loop jij tegen één van bovenstaande uitdagingen aan? Neem contact met ons op. Een kop koffie en sparren met één van onze experts is vrijblijvend. We helpen je graag op weg!

Volgende Expertise/

Data Intelligence

Up next